Sivut

perjantai 8. tammikuuta 2010

Nukin ensimmäinen näyttely!


Uuden vuoden jälkeen kävimme tutustumassa näyttelytouhuihin (3.1.2010 pentujen Match Show Oulussa). Olihan se hurjaa, kun oli paljon koiria ja isoja koiria, joita sai pelätä. Ihan vieressä oli afgaaninvinttikoiria parikappeletta, huh. Kyllä siinä pieni tuntee olonsa vielä pienemmäksi. Onneksi Luka -veli ja Nita -sisko olivat lähettyvillä ja näyttivä olevan ihan cooleja!

Nina kuljetteli ihan hienosti. Ainoana pentueesta sain eka kierroksella punaisen nauhan ja olen siitä tietty hirmu ylpeä. Toisella kerralla taisin kompastua jälleen siihen, että en vieläkään osaa seisoa paikallani. Pöljät kasvattajani ovat opettaneet minut istumaan. Vaikka sanotaan odota, tai paikka tai mitä vaan, niin minä poika istun. Kaikki vinkit tervetulleita isäntäväelle, että miten minut saa oppimaan seisomaan nätisti paikallani.
Hei kaverit, huomasitteko muuten, kuka kuvassa viilettää perässäni? Akku! Tuttu kaveri pentukoulusta.
Nooh, olen minä toki muutenkin aika itsepäinen tyyppi. Minusta on oikeastaan aika kiva olla tottelematta esim. "tänne"-käskyä. Antaa niiden toistella jonkun aikaa. Kiva kuulla kuinka ne hermostuu kun en ole kuulevinaan. Voin vaikka kuopia maata tai jotain muuta kivaa sillä välin.

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti