Sivut

tiistai 6. lokakuuta 2009

Rokotukset siskon kanssa...

...ja lunta tupaan.


Eilen käytiin Akuutissa Nukin kanssa hankkimassa ensimmäiset rokotukset. Tahallisesti ajoitettuna paikalle saapui myös siskotyttö Nita, ja alun pelkotärinöiden jälkeenhän sitten oli tosi kivaa odotella lekurin aikaa. Siinä pyörittiin, nuuskittiin ja ihmeteltiin. Ja olihan mukava tavata kasvatusäitiä Maaritia ja Janicaa! Kuva vasemmalla on Maaritin ottama, siinä Nita, Nuki ja Janica.

Rokotuskäynti meni todella mainiosti. Ei tarvitse tuon jälkeen miettiä enää onko Nuki reipas muiden koirien lähellä. Mitään jälkioireitakaan ei näyttänyt rokotuksesta tulevan. Ilmoittauduttiin myös Akuutin pentukerhoon jonka viimeinen käynti tosin jää väliin koska ollaan menossa ihan oikeaan pentukouluunkin, joka sattuu samaan aikaan.

Lisäksi on sattunut sellaista uutta että lunta on tullut. Aluksi tämä tietysti herätti "hieman" ihmetystä, mutta jo päivän tai parin tottumisen jälkeen on vaan kiva juosta pihalla lumen ja rännän joukossa. Pitää vaan isäntien ja emäntien huolehtia ettei liikaa siellä makoilla, ettei tule pipi.