Sivut

maanantai 2. marraskuuta 2009

Kuulumisia lokakuulta

Nukin kanssa ollaan puuhailtu vaikka mitä. Pentukerhon lisäksi ollaan nyt pentukoulussa. Ensimmäinen kerta oli viime keskiviikkona. Oli mukava nähdä miten Nuki pystyi jo juoksentelemaan ja peuhailemaan muiden koirien kanssa tunnin lopuksi, eikä enää ollut niin varautunut ja pelokas kuten ensimmäisellä pentukerhon käynnillä.
Pentukoulussa opeteltiin kaikenlaisia perustemppuja, jota ollaan nyt kotona sitten vielä treenailtu. Istumista (joka jo osattiin), luokse tulemista ja oikean paikan hakemista kouluttajan vasemmalta puolelta kiertäen. Kotitehtäväksi saatiin harjoituttaa vieressä ävelyä niin että remmin tilalla voisi olla vaikka villalanka. Mahdoton ajatus, sanottiin kaikki. Nuki on ollut ulkona sen verran jääräpää kiskoja. Ihme kyllä, namupalkintojen avulla tämä lähti menemään tosi hyvin melkein heti! Toki vieläkin pennulta ymmärtää sen että asiat alkaa yllättäen kiinnostaa niin että pitää päästä sinne ja tänne, mutta vieressä kävely sujuu namupalkintojen toivossa jo nyt aika mallikkaasti.

Lisäksi ollaan käyty Perä-Posiolla mummun ja papan mökillä. Sielläpä olikin kiva hypellä kanervikossa ja peuhata kun toiset haki puita, poltti roskia nuotiolla ja pisti veneitä talviteloille. Irti ei uskallettu Nukia päästää ettei vaan lähde porojen perään tai jäille karkuun.
Tänään on vuorossa toinen rokotuskerta Akuutissa. Siellä taidetaan taas tavata Nitaa. Keskiviikkona sitten mennään Lukan kanssa pentukouluun harjoittelemaan uusia kivoja temppuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti